The Basic Principles Of smertestillende piller

Wiki Article

Det er vigtigt ikke at indtage mere smertestillende medicin conclude anbefalet, og derfor er det godt at kende den maksimale daglige dosis.

Depakine Chrono er et middel mod epilepsi. Depakine Chrono anvendes for at forebygge epileptiske anfald. Midlet kan desuden anvendes til behandling af mani. Læs mere om: Epilepsi

I slutningen af 1800-tallet fandt en tysk kemiker ud af, at virkningen skyldes stoffet acetylsalicylsyre. Det fik lægemiddelfirmaet Bayer til at udvikle Aspirin og senere Kodimagnyl, der hurtigt blev en stor succes verden over.

Medicin til lindring af smerter findes med forskellige aktive lægemiddelstoffer. Nogle er bedst egnet til for eksempel hovedpine og menstruationssmerter, imens andre er bedst egnet til ledsmerter og muskelsmerter.

Hvis paracetamol ikke virker godt nok, kan man supplere med eller i stedet bruge præparater med ibuprofen.

I dag er det ofte aflange tabletter. Her på apoteket kalder vi dem derfor ikke for smertestillende piller, Gentlemen for smertestillende tabletter.

Kroppen most effectiveår af 639 muskler og 206 knogler i kroppen – og så er den hylster for alt det, der er dig. Her kan du blive klogere på kroppen i al dens forunderlighed.

Du er altid velkommen til at kontakte vores apotekspersonale for rådgivning eller læse vores anbefalinger her.

Denne facet indeholder generelle informationer om smerter og du kan finde hyperlinks til sider, der fortæller om bestemte smerter.

I dag er det ofte aflange tabletter. Her på apoteket kalder vi dem derfor ikke for smertestillende piller, men for smertestillende tabletter.

Vi tog med til fileællesspisning for at finde ud af, hvordan socialgastronomi kan være en genvej til godt naboskab, sundere vaner og ny more info forståelse mennesker imellem

Bivirkninger ved brug af paracetamol er meget sjældne, hvis male anvender dem korrekt. Person kan i sjældne tilfælde opleve allergisk reaktion ved indtagelse. Som beskrevet ovenfor kan guy opleve medicinoverforbrugshovedpine ved anvendelse af paracetamol i længere perioder ad gangen.

Patientsikkerhed og sikkert medicinsk udstyr Anmeld mistanke om ulovlige forhold vedrørende medicinsk udstyr Udvikling af medicinsk udstyr Regulatorisk vejledning til medico-virksomheder CE-mærkning Indberetning af hændelser

Smertestillende medicin virker forskelligt alt efter hvilket lægemiddelstof det indeholder. Paracetamol

Report this wiki page